Autoeescola a Can Picafort

En Autoescola Gran Permisos A y B

Persisos A y B

En Autoescola Gran test gratuitos

 Test gratuïts

Autoescola Gran Notas de examen UGT

Notes d'examen DGT

A Autoescola Gran comptem amb els millors professionals amb què aprendre i treure't el carnet de conduir.

Qui Som

A Autoescola Gran comptem amb una trajectòria de més de 30 anys dedicats a la formació de conductors. Gràcies als nostres formadors i a l'esforç pedagògic, en un entorn amigable i enfocat sempre a la persona, que cada dia feim per ajudar a tots i cadascun dels nostres alumnes per obtenir el permís de conduir. Cada dia són més els que confien en la nostra metodologia de treball i acudeixen a la nostra autoescola a Can Picafort.


No només ens preocupem perquè obtinguis el permís de conduir, sinó que també tenim com a fi aconseguir que tots els nostres alumnes finalitzin la formació sent conductors responsables proveïts de les habilitats i destreses necessàries per conduir.

Permisos de conduir

A la nostra autoescola, et prepararem per treure't el permís de conduir que necessitis ja sigui del tipus B (cotxe) com el de tipus A (moto). Per això oferim diverses alternatives, i últimament és la més triada l'opció de cursos intensius.

 

Per a les classes teòriques, la nostra aula està totalment informatitzada i comptem amb els mitjans audiovisuals necessaris, a més del sistema de climatització apropiada per a més comoditat dels alumnes.

Per a les pràctiques, actualment comptem amb un Seat León.

 

Tant les classes teòriques com les classes pràctiques són impartides per docents titulats amb àmplia experiència, que faran que aprenguis de forma ràpida i amb gran seguretat.

MÉS DE 30 ANYS ENSENYANT. VINE A CONÈIXER-NOS!